Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 (312) 621 25 01
Факс +90 (312) 621 25 06
e-mail E-mail адресата на Uzm. Dr. Tamer Sazak
Адреса Ankara Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi,şehitlik Mahallesi Anıttepe Caddesi Ankara

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување