Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 (312) 621 25 01
Факс +90 (312) 621 25 06
Адреса Ankara Polatli Duatepe Devlet Hastanesi,şehitlik Mah. Ankara

Polatlı Devlet Hastanesi
Земјени +90 (312) 621 25 00
Факс +90 (312) 621 35 03
Веб-сајт polatlidevlethastanesi.gov.tr
Адреса Şehitlik Mah, Anıttepe Caddesi, Polatlı

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување