Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 (312) 596 20 00
Факс +90 (312) 318 66 90
Адреса Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ankara

Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Земјени +90 (312) 596 20 00
Факс +90 (312) 318 66 90
e-mail E-mail адресата на Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Веб-сајт diskapieah.gov.tr
Адреса Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Varlık Mh., 06330 Ankara, Türkiye

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување