Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 (312) 509 70 00
Факс +90 (312) 311 53 34
Адреса Ankara Ulus Devlet Hastanesi Ankara

Ulus Devlet Hastanesi
Земјени +90 (312) 509 70 00
Факс +90 (312) 311 53 34
e-mail E-mail адресата на Ulus Devlet Hastanesi
Веб-сајт ankaraulusdh.gov.tr
Адреса Rüzgarlı Cad. Gayret Sok. No:6, Ulus, Ankara

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување