Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 (312) 293 30 00
Факс +90 (312) 243 16 42
e-mail E-mail адресата на Uzm. Dr. Doğaç Karagüven
Адреса Prof.dr.celal Ertuğ Etimesgut Devlet Hastanesi,istasyon Mh. Leylak Cd. Ulubatlı Hasan Sk. No. 5 Etimesgut Ankara

Prof. Dr. Celal Ertuğ Etimesgut Devlet Hastanesi
Земјени +90 (312) 293 30 00
Факс +90 (312) 243 16 42
e-mail E-mail адресата на Prof. Dr. Celal Ertuğ Etimesgut Devlet Hastanesi
Веб-сајт etimesgutdh.gov.tr
Адреса İstasyon Mh., Ulubatlı Hasan Sokak No:2, 06790 Ankara, Türkiye

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување