Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 (312) 212 66 66
Факс +90 (312) 212 66 75
Веб-сајт ankaragmkdh.gov.tr
Адреса Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi Ankara

Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi
Земјени +90 (312) 212 66 66
Факс +90 (312) 212 66 75
e-mail E-mail адресата на Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi
Веб-сајт gmkdh.saglik.gov.tr
Адреса Gazi Mah. Silahtar Cad. No:2 Ankara

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување