Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 (312) 444 62 71
Факс +90 (312) 496 60 76
7/24 Поддршка +90 (312) 444 627 1
e-mail E-mail адресата на Şatıroğlu Nar Hastanesi
Веб-сајт narhastanesi.com
Адреса Büyükesat Mh., Kaptanpaşa Sokak 2-20, 06105 Ankara, Türkiye

Осигурувања

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)

+90 (312) 207 80 00
Ziyabey Cad. No:6 06520 Balgat/ANKARA

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување