Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 312 466 6464
Факс +90 312 323 4923
e-mail E-mail адресата на Prof. Dr. Ufuk Demirkılıç
Адреса Kennedy Cd No:24 D:14 Kavaklıdere/Ankara

Gata
Земјени +90 (312) 304 20 00
Веб-сајт gata.edu.tr
Адреса General Dr. Tevfik Sağlam Cad. , Etlik (İncirli), Keçiören Ankara

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување