Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 312 468 8866
e-mail E-mail адресата на Prof. Dr. Onur Karabacak
Адреса Tunus Cad. No:65 D:2 Kavaklıdere, Çankaya, Ankara

Gazi University Hospital, Ankara
Земјени +90 (312) 202 44 44
e-mail E-mail адресата на Gazi University Hospital, Ankara
Веб-сајт hastane.gazi.edu.tr
Адреса Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Beşevler Ankara

Осигурувања

Groupama Sigorta

+90 (212) 367 67 67
Groupama Plaza Eski Büyükdere Caddesi No:2 Maslak/İstanbul

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување