Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 312 439 0206
Факс +90 312 440 1786
e-mail E-mail адресата на Prof. Dr. N. Reha Tandoğan
Веб-сајт ortoklinik.com
Адреса Barbaros Mh., Bülten Sokak 29-43, 06105 Ankara/Ankara, Türkiye

Çankaya Hastanesi
Земјени +90 (312) 426 14 50
Факс +90 (312) 467 97 06
e-mail E-mail адресата на Çankaya Hastanesi
Веб-сајт cankayahastanesi.com.tr
Адреса Bülten Sok. No:44 Ankara

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување