Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 312 305 5000
Факс +90 312 418 9691
Земјени +90 312 426 1450
e-mail E-mail адресата на Prof. Dr. Mümtaz Alpaslan
Веб-сајт cankayahastanesi.com.tr
Адреса Meşrutiyet Cad. No:20/6 , Kızılay Ankara

Çankaya Hastanesi
Земјени +90 (312) 426 14 50
Факс +90 (312) 467 97 06
e-mail E-mail адресата на Çankaya Hastanesi
Веб-сајт cankayahastanesi.com.tr
Адреса Bülten Sok. No:44 Ankara

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
Земјени +90 (312) 305 10 80
Адреса Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sıhhiye Ankara

Осигурувања

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)

+90 (312) 207 80 00
Ziyabey Cad. No:6 06520 Balgat/ANKARA

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување