Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 312 305 5000
Факс +90 312 305 5000
e-mail E-mail адресата на Prof. Dr. Metin Demircin
Адреса Hacettepe Mh., Kızılay Sokak, 06830 Ankara, Türkiye

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
Земјени +90 (312) 305 10 80
Адреса Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sıhhiye Ankara

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување