Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 312 442 3960
Адреса Cinnah Cad. No:51 D:7 Çankaya /Ankara

Hacettepe Onkoloji Hastanesi
Мобилен +90 (312) 305 50 00
Веб-сајт hastane.hacettepe.edu.tr/Onkoloji

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување