Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 312 466 7410
Факс +90 312 466 7411
e-mail E-mail адресата на Prof. Dr. Cemalettin Aksoy
Веб-сајт cemalettinaksoy.com
Адреса Gaziosmanpaşa Mh., İran Caddesi 43-53, 06105 Ankara/Ankara, Türkiye

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
Земјени +90 (312) 305 10 80
Адреса Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sıhhiye Ankara

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување