Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 312 305 1793
Факс +90 312 468 5251
Мобилен +90 534 413 1083
e-mail E-mail адресата на Prof. Dr. Bülent Atilla
Адреса Cinnah cad. Alaçam sok. No:1/1 06690

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
Земјени +90 (312) 305 10 80
Адреса Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sıhhiye Ankara

Галерија

Осигурувања

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)

+90 (312) 207 80 00
Ziyabey Cad. No:6 06520 Balgat/ANKARA

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Временска рамка

Вчитување