Овој профил има не е потврдена!

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 312 484 03 22
Факс +90 312 485 06 76
e-mail E-mail адресата на Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi
Веб-сајт golbasihastanesi.gov.tr
Адреса Bahçelievler Mah. 320. Sok. No:52, Gölbaşı Ankara

Осигурувања

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)

+90 (312) 207 80 00
Ziyabey Cad. No:6 06520 Balgat/ANKARA

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување