Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 (312) 480 80 80
Адреса Ankara Yolu 12. Km. Esenboğa, Çubuk Ankara

Çankaya 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi
Адреса Ankara Yolu 12. Km. Esenboğa, Çubuk Ankara

Осигурувања

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)

+90 (312) 207 80 00
Ziyabey Cad. No:6 06520 Balgat/ANKARA

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување