Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 312 202 4444
Факс +90 312 223 0528
Адреса Emniyet Mh. Ankara

Gazi University Hospital, Ankara
Земјени +90 (312) 202 44 44
e-mail E-mail адресата на Gazi University Hospital, Ankara
Веб-сајт hastane.gazi.edu.tr
Адреса Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Beşevler Ankara

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување