Контакт

Контакт Инфо
Мобилен +90 312 457 2525
Земјени +90 312 426 5237
Адреса Tunalı Hilmi Cad. Bülten Sok. No:9 D:18 Kavaklıdere, Çankaya Ankara

Güven Hospitals
Земјени +90 312 457 25 25
e-mail E-mail адресата на Güven Sağlık Grubu
Веб-сајт guven.com.tr
Адреса Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere ANKARA

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување