Овој профил има не е потврдена!

Контакт

Контакт Инфо
Земјени +90 (312) 212 66 66
Факс +90 (312) 212 66 75
e-mail E-mail адресата на Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi
Веб-сајт gmkdh.saglik.gov.tr
Адреса Gazi Mah. Silahtar Cad. No:2 Ankara

Осигурувања

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)

+90 (312) 207 80 00
Ziyabey Cad. No:6 06520 Balgat/ANKARA

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Коментарите

Нема одобрени коментари. Зошто да не додадете една?

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Реклами

Вчитување

Временска рамка

Вчитување