Добие шанса да соработуваат стотици член Здравствените Установи на Map2heal!

Map2heal Централна Агенција За Мрежна Систем

Задржи чекор со најновите достигнувања на технологијата во Здравствениот Туризам

Да соработуваат со стотици Здравствени Установи преку еден софтверски систем: Query Цени и на Пазар вашиот Третман Пакети меѓународно!


Пристапност во 17 различни јазици

Бидете дел од Map2heal и свој светки познати веб-сајт на 17 јазици! Присутни вашиот третман пакети за меѓународни пациенти на сопствениот јазик на вашиот професионален веб-сајт!

На Глобално Ниво Корпоративни

Регистрирајте се на Map2heal со неколку клика и да добијат шанса да се подготви третман пакети за стотици Здравствени Установи во рамките на нашиот систем.

Онлајн Третман Пакети

Пазарот на третман пакети кои се подготвени од страна на Здравствените Институции или сами во целиот свет. Овие пакети ќе бидат објавени на интернет, социјални медиуми, здравствениот туризам списанија и брошури и преку e-mail маркетинг периодично.

Цитат За Пребарување

Стигнат до меѓународната пациентите податоци за Map2heal е софтверски систем и да добијат цена понуда или мислење од Здравствените Установи. Што може да очекуваме овие Здравствени Институции' потекло, објектите и услугите на вашите пациенти, онлајн.

Онлајн Мрежниот Маркетинг

Преку Map2heal е софтверски систем може да пазар вашиот Третман Пакети за сите ширум светот. Вие исто така може да се прошири на вашиот комуникациска мрежа со додавање на вашите сопствени меѓународната мрежа на Map2heal. Со еден клик, стотици мрежа канцеларии почне да претставуваат вас и да обезбедат услуги за пациентите кои се заинтересирани во вашиот третман пакети на нивниот мајчин јазик.

Доверба и Транспарентност

Map2heal прави збирки на вашите услуги на агенцијата за вас и трансфери назад веднаш штом пациентот доаѓа надвор од болница. Овие процеси се следат од страна на адвокатите и етички одбор. Во исто време, ќе може да ги следи овие чекори од вашиот профил на Map2heal.

Онлајн Пакети

Може да ги видите нашите пакети

Повеќе