Рекламирање

Започнете со Рекламирање во map2heal!

Medical Products/Devices


Се воведе вашите услуги и производи во целиот свет

Можете да пазар вашиот производ, еден по еден. Можете да се воведе вашата компанија целиот свет преку инсталирање на било каков вид на информации за вашите производи на оваа платформа во 17 јазици за бенефиции на корисниците.

Онлајн Ад. документи

Сите слики, видео клипови, книги, брошури или кориснички упатства, научни списанија се само за еден производ. Овој неопходен платформа за докторите и за пациентите. Секојдневно илјадници луѓе истражување за вашиот производ и да се обидат да стигнат до неа.

17 јазична поддршка

Можете да ја максимизира извоз на потенцијалот на вашиот производ со 17 различни јазици поддршка. Можете да контактирате со вашиот меѓународни клиенти во сопствените јазици. Можете да направите онлајн маркетингот и продажбата, со Map2heal.

Thermal Baths


Се воведе вашите услуги во целиот свет

Можете да стигнат до луѓето од целиот свет и да воведе лек методи на вашиот Термалните Бањи или Спа Центри. Илјадници здравствена заштита на оние кои бараат работа се пребарување на овој предмет преку интернет. Map2heal посредува оние луѓе за да ви се исполнат.

Се клиентот повратните информации и искуства

Ние ќе се претстават Термалните Бањи и Спа Центри во професионална web. Како се разликува од веб-сајт може да се направи контакт со вашите клиенти во различни јазик и што може да ја зајакне вашата врска со нив. Map2heal напред сите тестамент кои доаѓаат од вашиот стар и задоволни клиенти до вашите потенцијални клиенти.

Претпријатието решенија

Можете да ги поврзете на вашата бизнис веб-сајт со map2heal за презентирање на вашиот сопствен логото или со вашата сопствена страница на клиентите. Не само се покаже на вашето лого,исто така можете да ги активирате вашите реклами и соопштенија во целните земја е главен јазик.

  • Управување со приказ на редови
  • Се погледне за статистика
  • Земете корисник осврти
  • Има Кампања Страница

Почнете Сега!